Želiš postati naslednje veliko ime slovenske atletike?


PRIDRUŽI SE NAM NA TRENINGU TEKMOVALNE ATLETIKE

Vsi slovenski (in svetovni) olimpijski prvaki so svojo karierno pot začeli na enak način: imeli so sanje. Sanje, da postanejo najboljši med najboljšimi. Sanje, da zastopajo svojo državo na največjih svetovnih tekmovanjih. Sanje, da ob zvokih Zdravljice dvignejo roke v zrak in ugriznejo v najžlahtnejšo kolajno.

Pot vsakega svetovnega prvaka se začne s sanjami. Da pa sanje lahko postanejo resničnost, je potrebno veliko truda, treningov in pravih članov ekipe.

Postani del atletske ekipe in se nam pridruži na treningih tekmovalne atletike vsak ponedeljek, sredo in petek.

PRVI TRENING JE BREZPLAČEN

5 razlogov zakaj se enostavno moraš pridružiti ekipi ATD Savinjčan

1. Talent ni edino merilo za uspešnost

Pri nas so dobrodošli vsi, ki imajo željo in voljo postati atleti, tudi vrhunski. Bolj kot sam talent v atletsko tekaškem društvu Savinjčan cenimo vztrajnost, delavnost, samostojnost in pogum. To so ključne lastnosti naših najboljših atletov, ki jih redno negujemo in razvijamo tudi na tekmovalnih treningih.

2. Vsi za enega, eden za vse

Naša ekipa je tako močna kot je močan njen najšibkejši člen. V ATD Savinjčan redno skrbimo za timski duh, ki je ena izmed najpomembnejših vrlin vsakega vrhunskega športnika, tudi v atletiki.

3. Udeležbe na državnih in klubskih tekmovanjih

Naši atleti se vsako leto udeležijo več športnih tekmovanj na državni in lokalni ravni. Za prijavnine in prevoz poskrbimo mi, tako da se vsi tekmovalci lahko nemoteno odpravijo na svoj nastop in v njem tudi uživajo.

4. Profesionalni trenerji s pedagoškim čutom

Za razvoj bodočih atletskih šampionov in nasmeh na obrazu skrbita Boris Podpečan in Sašo Kučuković – oba izkušena trenerja z bogato atletsko kariero, ki se osredotočata na prilagojen razvoj vsakega posameznika in grajenjem trdnih atletskih temeljev.

5. Druženje & zabava skozi celo leto

Ker verjamemo v ekipo v pravem pomenu besede se večkrat podružimo tudi v prostem času, izven termina rednih treningov. Poletni pikniki, zimska rajanja, spomladanske priprave in jesenski zombie pohod so samo nekateri izmed najbolj priljubljenih neformalnih dogodkov v prejšnjih sezonah, katere tekmovalci vsako leto komaj dočakajo.


Kdo vse se lahko udeleži treningov?

Na treningih so dobrodošli vsi športni navdušenci – od najmlajših do tistih malo starejših. Treningi v vseh kategorijah so prilagojenih starosti in stopnji znanja tekmovalcev, možen pa je tudi “mesečni prestop” med skupinami, v kolikor posameznik napreduje hitreje od sovrstnikov.

Športna šola za najmlajše

Športna šola ali mala šola atletike je primerna za najmlajše – za otroke, ki obiskujejo vrtec, predšolske otroke ter otroke od 1. do 3. razreda osnovne šole. Športno šolo lahko obiskujejo tudi starejši otroci, ki nimajo želje trenirati atletike oz. tekmovati.

URNIK

Vsak torek in četrtek v športnem parku Žalec (poleti) ali v telovadnici 1. OŠ Žalec (pozimi).

I. skupina (vrtec): od 16.15 do 17.15

II. skupina (OŠ): od 17.15 do 18.15

Športno-atletska šola v času podaljšanega bivanja

Športno-atletska šola se izvaja na naslednjih šolah: OŠ Petrovče, OŠ Griže ter OŠ Šempeter. Primerna je za otroke od 1. do 3. razreda osnovne šole.

Atletska šola

Atletska šola oz. tekmovalna atletika je primerna za otroke od 4. razreda osnovne šole dalje. Program vadbe je prilagojen starosti otroka in sicer prehaja skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh je osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti.

AVGUST (med počitnicami – tekmovalna atletika)

PONEDELJEK, SREDA in PETEK ob 18.00

URNIK

Vsak ponedeljek, sredo in petek v športnem parku Žalec (poleti) ali v telovadnici 1. OŠ Žalec (pozimi).

Skupina tekmovalna atletika – MLAJŠI

PONEDELJEK, SREDA in PETEK od 16.15 do 17.45

Skupina tekmovalna atletika – STAREJŠI

PONEDELJEK, SREDA in PETEK od 17.30 do 19.00

Tekaška vadba za rekreativce

Tekaška vadba je namenjena vsem, ki si želijo tekaške rekreacije. Treningi potekajo po predhodnem dogovoru, za več informacij pokličite na 041 208 822 (Boris) ali nam pišite na atdsavinjcan@gmail.com

Vadba za starejše

Vadba je namenjena starejšim občanom in občankam, ki si želijo ohraniti ali povrniti moč in gibljivost. Treningi potekajo po predhodnem dogovoru, za več informacij pokličite na 041 208 822 (Boris) ali nam pišite na atdsavinjcan@gmail.com


PRIDRUŽI SE EKIPI ATD SAVINJČAN

Izpolni spodnjo prijavnico in jo prinesi s seboj na svoj prvi trening. Ne pozabi, prvi trening je brezplačen!

Ne veš, kateri skupini se lahko priključiš? Pokliči na 041 208 822 (Boris) ali nam piši na atdsavinjcan@gmail.com in z veseljem ti bomo svetovali.

facebook
instagram