Športna šola – mala šola atletike

ŠOLA ZA NAJMLAJŠE – ŠPORTNA ŠOLA/MALA ŠOLA ATLETIKE

ZA KOGA: Za otroke: vrtec, mlajši predšolski, učenci od 1. do 3. razreda; obiskujejo lahko tudi starejši otroci, ki nimajo želje trenirati atletike oz. tekmovati.
KDAJ: Torek in četrtek

I. skupina (vrtec – 1. razred OŠ): od 16.15 do 17.15

II. skupina (OŠ): od 17.15 do 18.15

V primeru, da Vam kateri dan ne ustreza (druge interesne dejavnosti), se lahko otrok priključi tudi ob ponedeljkih, sredah ali petkih (glej atletska šola), seveda se trening prilagodi otrokovi starosti.

KJE: Športni park Žalec, telovadnica 1. OŠ Žalec
TRENER: Boris Podpečan s pomočniki

Športna šola za najmlajše oz. mala šola atletike je namenjena vsem otrokom, ki se želijo bodisi razgibati, se pravilno koordinacijsko in motorično razviti, postati pravi atleti (I. stopnja – osnova za atletsko šolo) ali le postaviti trdne temelje v katerikoli drugi športni panogi. Zelo sta poudarjena tudi pravilna vzgoja v športu ter športni bonton.

Za otroka je namreč potreba po gibanju naravna, in če živi v družini, v kateri je šport del življenja, je zelo velika verjetnost, da ga bo ponotranjil tudi sam. Morda v drugačni obliki kot njegovi starši, a zagotovo bo šport zanj postal navada, ki jo bo z veseljem gojil vse življenje. In natanko to je bistvo športa – da postane sredstvo za bolj zdravo in kakovostnejše življenje.
Torej ne pozabimo… starši smo največji vzor svojim otrokom. 

 

VADNINA – CENIK

PRIJAVNICA

Sodelujemo tudi z OŠ Petrovče, kjer atletski krožek (1. triada) vodi športni pedagog Peter Kavčič (informacije na tel. št. 031 631 342, Peter), z OŠ Šempeter (torek 14.00-15.00) ter z OŠ Griže (ponedeljek 14.30-15.30), kjer izvajamo 1x tedensko šolo atletike.

KLUBSKA KOLEKCIJA     MERE

facebook
instagram