Športna šola – mala šola atletike

ŠOLA ZA NAJMLAJŠE – REKREATIVNA SKUPINA

ZA KOGA: Za otroke: vrtec, mlajši predšolski, učenci od 1. do 3. razreda; obiskujejo lahko tudi starejši otroci, ki nimajo želje trenirati atletike oz. tekmovati.
KDAJ: Torek in četrtek od 16.30 do 17.30. V primeru, da Vam kateri dan ne ustreza (druge interesne dejavnosti), se lahko otrok priključi tudi ob ponedeljkih, sredah ali petkih (glej atletska šola), seveda se trening prilagodi otrokovi starosti.
KJE: Športni park Žalec, telovadnica 1. OŠ Žalec
TRENER: Miro Kocuvan ml., Boris Podpečan

Športna šola za najmlajše oz. mala šola atletike je namenjena vsem otrokom, ki se želijo bodisi razgibati, se pravilno koordinacijsko in motorično razviti, postati pravi atleti (I. stopnja – osnova za atletsko šolo) ali le postaviti trdne temelje v katerikoli drugi športni panogi. Zelo sta poudarjena tudi pravilna vzgoja v športu ter športni bonton.

Za otroka je namreč potreba po gibanju naravna, in če živi v družini, v kateri je šport del življenja, je zelo velika verjetnost, da ga bo ponotranjil tudi sam. Morda v drugačni obliki kot njegovi starši, a zagotovo bo šport zanj postal navada, ki jo bo z veseljem gojil vse življenje. In natanko to je bistvo športa – da postane sredstvo za bolj zdravo in kakovostnejše življenje.
Torej ne pozabimo… starši smo največji vzor svojim otrokom. 

Vadnina znaša 25 EUR za vadbo, ki poteka 2x tedensko. Če je v vadbo vključenih več otrok istih staršev, vadnina za drugega otroka znaša 15 EUR.

PRIJAVNICA

Sodelujemo tudi z OŠ Petrovče, kjer atletski krožek vodita športna pedagoga Anita Seles ter Peter Kavčič (informacije na tel. št. 031 631 342, Peter).

facebook
instagram