Ekipa prostovoljcev

Ekipa prostovoljcev

Pri organizaciji in realizaciji dogodkov redno sodeluje tudi stalna ekipa prostovoljcev, brez katerih ATD Savinjčan ne bi bil to kar je danes. Poleg same organizacije prostovoljci redno pomagajo tudi na treningih in skrbijo za konstantno dobro voljo. Hvala vam!

Kaj v društvu najraje počnemo?
Druženje
0%
Uspešna realizacija tekem
0%
Spodbujanje rezultatov in veselja najmlajših članov
0%

Prejšnje leto sem se prvič udeležil zimske lige v Žalcu, katero organizira ATD Savinjčan. Ne glede na to, da sem se znašel med kopico novimi ljudmi, ki so se očitno že dobro poznali med seboj, me je presenetila sproščenost, dobra volja in pozitivna energija na samem prizorišču. Za samo organizacijo ni bilo nobene štartnine, temveč so pobirali prostovoljne prispevke, čas so nam merili s čipom, po koncu teka pa so nas pričakali piškoti, čips, pecivo in čaj. Vidi se, da v klubu ljudje delajo s srcem. Pri organizaciji tekem in dogodkov dajejo v ospredje zadovoljstvo tekačev, ne pa finančno korist, kar je v trenutni poplavi tekov v Sloveniji prej redkost kot pravilo.

Aleš Žontar
Aleš Žontardržavni prvak v gorskem maratonu (2014) in cestnem maratonu (2018)

Odlične ideje, drugačnost ter občutek, da se tekača zares ceni, so zagotovo atributi, ki jih lahko pripišem Atletskemu tekaškemu društvu Savinjčan. Navdušena sem nad organizacijo in dobrosrčnostjo ljudi, ki v društvu sodelujejo. Še vedno, če je le mogoče, tekmujem na njihovih tekmah, kot so Branetov kros, Kronometer na Bukovco in Savinjska Trail.

Andreja Godec
Andreja Godecčlanica slovenske reprezentance v gorskih tekih

V ATD Savinjčan sem bil res toplo sprejet. Pred leti, ko sem slišal za zimsko tekaško ligo, sem se je z veseljem udeležil in tam spoznal res tople, prijazne, dobre in iskrene ljudi. Zaradi topline in dobre družbe Atletsko tekaško društvo Savinjčan z največjim veseljem, pa čeprav sem v zrelih letih in so najboljša leta za mano, še danes vsepovsod zastopam.

Darko Kralj
Darko Kraljčlan

Vesel sem, da treniram v Atletsko tekaškem društvu Savinjčan, ker so soatleti in trener fajn. V klubu se počutim super, želim si pa izboljšati svoj rezultat na 60m!

Filip
Filip13 let, član

V Atletsko tekaškem društvu Savinjčan je dobrodošel vsak, ki se želi ob teku tudi zabavati. Tako sva se z mojo boljšo polovico začela udeleževati nedeljskih tekov, ki so bili in so še, res nekaj posebnega. Z Borisom, Lucom ter ostalimi člani je pogovor vedno usmerjen k spodbujanju ter smehu.

V ATD Savinjčan sva bila sprejeta s toplimi besedami, spodbujanjem in tisto dobro mislijo, da je nekomu mar. Ne za rezultate, temveč za ljudi. Tudi za svoja sinova si želim zdravo življenje, polno optimizma in usmerjenost k iskanju dobrega v ljudeh, kot to počnejo v Atletskem tekaškem društvu Savinjčan.

Eva Ukmar
Eva Ukmarčlanica
Te zanima še več?

Pošlji nam vprašanje

    Novosti na Instagramu

    facebook
    instagram