BRONASTI MEDALJI NA PS V DVORANI ZA PIONIRJE U12

BRONASTI MEDALJI NA PS V DVORANI ZA PIONIRJE U12

V soboto 16.3.2024 je v Slovenski Bistrici potekalo Prvenstvo Slovenije v dvorani za pionirje in pionirke letnik 2013 ter 2014.

Tekmovanja se je udeležilo kar 12 naših atletov in atletinj. Timski duh, dobra volja in rapoloženje so “prinesli” kar dve bronasti medalji ter kup odličnih rezultatov.

Za uspeh dneva so poskrbeli Lara Pintar (400m) in štafeta 6x50m v postavi: Lara Pintar, Vita Povše, Timotej Persolja Lotrič, Max Leban, Ema Markon in Oskar Božič, z že prej omenjenima bronastima medaljama.

Oskar Božič se je na 50m uvrstil v A finale, kjer je zasedel 5. mesto, medtem, ko sta se Vita Povše in Max Leban v isti disciplini uvrstila v B finale, kjer pa sta osvojila 4. mesto in s tem končno 9. mesto. Na 50m, sicer ne v njeni disciplini, je tekmovala tudi Ajda Stropnik Fotivec, ki je osvojila 29. mesto.

Naš najmlajši član Tilen Krameršek je na 200m osvojil 7. mesto in mu je do medalje malce zmanjkalo, dobre pol sekunde. V isti kategoriji je Ožbej Videc osvojil 13. mesto. “Ženski” del na 200m, Zara Krumpak in Ula Krivec, pa sta osvojili 11. oz. 16. mesto.

Ostane še nam 400m, kjer je Timotej Persolja Lotrič osvojil 7. mesto, Luka Šorn 10. mesto in Ema Markon 13. mesto.

Čestitke vsem, kot ponavadi smo uspeh proslavili z zasluženo pico. To so nam omogočili Tiring d.o.o. ter Vrtine Palir.

facebook
instagram