MEDOBČINSKO TEKMOVANJE V ATLETIKI

MEDOBČINSKO TEKMOVANJE V ATLETIKI

10. maja je na atletskem štadionu v Žalcu potekalo medobčinsko tekmovanje v atletiki za osnovne šole iz Savinjske doline. Atleti in atletinje Atletskega tekaškega društva Savinjčan so več kot uspešno zastopali svojo šolo.

Najbolje sta se odrezali Brina Satler (OŠ Žalec), ki je v skoku v višino zmagala ter Neli Kramaršek (OŠ Petrovče), ki je osvojila 2. mestu v disciplini 600m. Zelo blizu medalji je bila tudi Žani Štamol Droljc (Waldorfska šola Savinja), saj je osvojila 4. mestu na 600m. Omeniti je potrebno še Zalo Primožič (OŠ Petrovče ter Lynet Kodre (OŠ Šempeter), ki sta se uvrstili v finale na 60m, kjer sta osvojili 6. oz. 7. mesto.

Pozabiti pa tudi ne smemo na Katarino Kuzman (OŠ Petrovče), ki je včeraj ni bilo zaradi glasbenih obveznosti, vendar je tekmovala že 5. maja in sicer v Šentjurju, kjer je prepričljivo zmagala v disciplini 1000m.

Čestitamo tudi vsem ostalim in smo tudi na njih zelo ponosni, saj so se borili po svojih najboljših močeh ter zastopali svoje šole: Lui Sunarič Uplaznik, Tara Novak, Eva Zdolšek, Dilsi Štamol Droljc, Tian Justin, Filip Kvas Kučukovič, Nejc Pesjak, Lia Robič, Nika Ogrizek, Ana Krivec ter Manya Doler.

Pozabiti pa tudi ne smemo na Jureta Rebevšek, ki je pomagal pri sojenju.

V Celju, prav tako 10. maja, je na področnem posamičnem prvenstvu nastopil med dijaki tudi Tim Završki, ki je na 400m zasedel 15. mesto.

Vsem iskreno čestitamo in jim želimo uspešno sezono!

facebook
instagram