PRVENSTVO SLOVENIJE V ŠTAFETAH – NAŠE PUNCE Z MEDALJO

PRVENSTVO SLOVENIJE V ŠTAFETAH – NAŠE PUNCE Z MEDALJO

V soboto, 4. maja, je v Mariboru potekalo Prvenstvo Slovenije v štafetah. Na tekmovanjih seveda brez nas več ne gre, zato smo se udeležili s štafeto pionirk (U16). Sprva je bila planirana tudi fantovska štafeta v kategoriji mlajših mladincev, vendar je tik pred zdajci “ponagajala” poškodba.

smart

Postava Eva Zdolšek, Kaja Rezman, Ema Podpečan in Neli Kramaršek je tekmovala v štafeti 100-200-300-400m. Na tekmovanje se je šlo čisto brez pričakovanj, zato bi pričakovali, da bodo punce zaradi tega bolj sproščene, vendar ni bilo tako. Bolj so se obremenjevale, da ne bi slučajno izgubile palico, kaj šele da bi sanjale o medalji.

Na presenečenje in veselje vseh nas (še posebej trenerjema Sašota in Borisa) se je zgodilo prav to. Punce so osvojie bronasto medaljo!

Puncam kapo dol za njihovo borbenost. Izplačala se je vztrajnost in potrpežljivost samih atletinj, kakor tudi trenerjev, saj naše društvo zaradi majhnosti velikokrat neupravičeno dobiva polena pod nogami. Ta medalja je vredna kot zlata. Ogromna motivacija za naprej.

facebook
instagram