PRVENSTVO SLOVENIJE V KRONOMETRU – MLADI SAVINJČANI ODLIČNI

PRVENSTVO SLOVENIJE V KRONOMETRU – MLADI SAVINJČANI ODLIČNI

V soboto, 28.8.2021 je naše Atletsko tekaško društvo Savinjčan v Migojnicah pri Grižah organiziralo Prvenstvo Slovenije v tekaškem kronometru za mlade na Bukovico.

Kljub trenutnim razmeram ter omejitvam glede covid-a se je udeležilo veliko tekmovalcev iz cele Slovenije, skratka iz vseh najboljših gorsko tekaških klubov (TK Šmarnogorska naveza, ŠD Nanos Podnanos, KGT Papež, TD Bovec), kakor tudi iz drugih klubov (AK Radovljica, AK Sevnica, ŠD Blanca, AD Štajerska, AD Kladivar, AK Domžale, ŠD Dražgoše, NŠD Medvode AD Slovenska Bistrica, AK Brežice).

In seveda brez našega kluba ne gre. Tekme so se udeležili tudi naši trije člani in sicer: Nija Hedl (mladinke) ter nova člana Lui Uplaznik Sunarić (U12) ter Bor Pritržnik (U12).

Bor je zasedel odlično 4. mesto, za 3. mestom je zaostal za dobro sekundo (drugi iz leve spodaj).

Lui zasedla izvrstno 2. mesto.

Nija zasedla 3. mesto, naša “veteranka” ATD Savinjčan. Posebej nas veseli (sicer Nija ne hodi več na treninge zaradi drugih obveznosti), da se z veseljem udeleži naše domače tekme. V našem društvu to zelo cenimo, bi lahko rekli, da je nekakšna vzornica vsem mladim v našem društvu.

ČESTITKE VSEM!!!

REZULTATI – 860m

REZULTATI – 1550m

FOTO ALBUM

facebook
instagram