“SUPER” praznični VIKEND

“SUPER” praznični VIKEND

Od petka 15.12. do nedelje 17.12. smo v našem društvu organizirali kar štiri “interne” dogodke za naše člane, zato smo ga poimenovali kar super praznični vikend.

V petek smo organizirali Božični mnogobojček za vse naše najmlajše, ki obiskujejo našo športno – atletsko šolo (OŠ Petrovče, OŠ Griže, OŠ Šempeter ter OŠ Žalec). Najprej smo se podili po poligonu, nato smo skakali kot Timiji Zajci, na koncu pa odtekli en častni krog po atletski stezi. Za nagrado je nas obiskal tudi Dedek Mraz, ki je med vsemi udeleženci razdelil darila (čokolada, nogavice ter podpisane kartice našega metalca Kristjana Čeha). Prireditev je povezoval priznani športni novinar Peter Kavčič, s katerim tudi super sodelujemo pri izvajanju športno atletske šole ATD Savinjčan.

smart

V soboto je nas obiskal drugi mož in sicer Božiček. Skupaj z mladinskim centrom Žalec smo organizirali Družinsko štafeto, kjer so najprej starši odtekli “svojih” 200m, nato pa še otroci 200m do cilja. Moto prireditve: starši smo največji vzor svojim otrokom!

V večernih urah, prav tako v soboto, pa smo za odrasle pripravili ŽALSKO KALVARIJO. Tekli smo od “gostilne do gostilne”, spili kakšen kozarček, malce pokramljali o ciljih v letu 2024 in zaključili s prigrizkom.

Nedelja. Finale! Kljub utrujenosti, smo za “vedno našo” Bredo Vizovišek, ki je žal ni več med nami, v spomin na njo, organizirali v sklopu Savinjske zimske tekaške lige, BREDINO RINKO. To je tudi najdaljša in najtežja etapa lige, zato smo jo tudi popimenovali kraljevska etapa, pa tudi Breda je zelo rada hodila na Rinko.

Najboljše/najboljši BREDINE RINKE

facebook
instagram