ZAKLJUČILI SMO Z 9. SAVINJSKO ZIMSKO TEKAŠKO LIGO

ZAKLJUČILI SMO Z 9. SAVINJSKO ZIMSKO TEKAŠKO LIGO

V nedeljo, 17.3.2024 se je z zadnjo, 10. etapo okoli Vrbenskega jezera v prijetnem pomladanskem vremenu končala že 9. Savinjska zimska tekaška liga, ki jo organiziramo že vse od leta 2015.

V letošnji sezoni se je v različnih starostnih kategorijah preizkusilo vsega skupaj 9 deklet in 4 fantje, ki so tekmovali v otroški oz. mladinski ligi ter 15 žensk ter 46 moških. Za končno razvrstitev so morali udeleženci zbrati vsaj 6 rezultatov od 10 etap. Kar še posebej veseli je vse večja udeležba mlajših udeležencev, ki so dodobra popestrili in pomladili letošnjo sezono.

V absolutni razvrstitvi punc in fantov sta zmagala Tjaša Šuper in Tilen Kramaršek, med dekleti je bila 2. Ema Podpečan, 3. pa Ema Markon.

V abosultni razvrstiti med ženskami je 1. mesto osvojila Metka Tratnik, 2. je bila Neli Kramaršek, 3. pa Alina Ševtcova.

V moški absolutni razvrstitvi pa je ponovno, kot že nekajkrat v zgodovini lige, slavil Dalibor Petrinjak, 2. mesto je zasedel Jože Škodnik, 3. pa Domen Ambrož. Podrobni rezultati so na voljo TUKAJ.

Namesto zahvale vsem udeležencem pa naj tokrat velja vabilo na snidenje na jubilejni 10. SZTL v sezoni 2024/2025, ki se bo tradicionalno začela v začetku novembra 2024.

facebook
instagram